Met de introductie van het nieuwe 5X GPS Solar kaliber presenteert Seiko 's werelds meest geavanceerde GPS Solar kaliber.

Dit nieuwe, efficiëntere kaliber is niet alleen eenvoudiger te bedienen maar ook nog een stuk kleiner en energiezuiniger dan zijn voorgangers. 

De nieuwe Astron GPS Solar horloges zijn ideaal voor de frequente reiziger. Het horloge kan met een druk op de knop overal ter wereld op de juiste lokale tijd gezet worden. Daarnaast heeft het horloge ook nog een tweede tijd die aan bijvoorbeeld  de tijd van thuis gekoppeld kan worden. Met de "Time Transfer" functie is het heel eenvoudig om te schakelen tussen deze twee tijdzones. Ook zomer- en wintertijd worden automatisch toegepast.

Seiko Astron GPS Solar Dual Time Seiko Astron GPS Solar Dual Time

De strak vormgegeven titanium kast van de nieuwe Astron GPS Solar Dual Time zijn afgewerkt met Seiko's unieke Zaratsu polijst techniek. Dit resulteert in een prachtig samenspel tussen wisselend glanzende en matte schakeringen. De schakels van de eveneens titanium banden zijn stuk voor stuk  afzonderlijk ontworpen voor het ultieme draagcomfort.

Uiteraard biedt Seiko ook een schitterende limited edition van de nieuwe Astron GPS Solar Dual Time aan. Deze is uitgevoerd met subtiele rosé details en een subtiele blauwe wijzerplaat. De limited edition was echter zo gewild dat deze inmiddels volledig uitverkocht is.

Seiko Astron GPS Solar Dual Time Seiko Astron GPS Solar Dual Time

Klik hier om naar de nieuwe Seiko Astron GPS Solar Dual Time te gaan!