In 2014 veroverde de futuristische kaskraker Interstellar de bioscopen en fascineerde de film het publiek met zijn special effects, een intrigerend plot en met de Hamilton Khaki Field Murph.

Het horloge staat in de film symbool voor de liefde tussen een vader (Cooper) en zijn dochter (Murph). Het was duidelijk dat fans van de film graag een stukje filmgeschiedenis wilde bezitten dat iets voor hen betekent. Omdat Hamilton dit jaar zijn filmjaar viert, is de Khaki Field Murph gemaakt.

"Eureka!" "Eureka!"

Met zijn 42 mm roestvrijstalen kast, zwarte wijzerplaat, met beige Super-LumiNova® ingelegde wijzers, H-10 automatische uurwerk met 80-uurs gangreserve en zwarte leren band, is de Khaki Field Murph een exacte reproductie van het filmhorloge.

Het enige verschil zal zeker aantrekkelijk zijn voor fans van de film: het woord 'Eureka' staat in lak afgedrukt in morse op de secondewijzer. Wie niet weet dat het er staat, ziet het niet: het is nauwelijks zichtbaar met het blote oog. Voor wie deelgenoot is van het geheim, is het duidelijk te zien en heeft het een bijzondere betekenis voor Interstellar-fans.

Limited edition verpakking voor de eerste 2.555 stuks Limited edition verpakking voor de eerste 2.555 stuks

De eerste 2.555 stuks worden geleverd met een exclusieve limited edition verpakking.

Dit iconische horloge is nu beschikbaar voor de echte film- en horlogeliefhebbers als exclusieve pre-order bij BoumanOnline.