Het is zomer, het is Vaderdag, je geniet van het weer nu de terrassen weer open zijn. Of je zoekt sportief plezier en verkoeling bij het water. Tijd dus voor een goed waterdicht horloge, waarmee je ook op het terras goed voor de dag komt.

De afgelopen maanden hebben we bij Bouman al veel nieuwe horloges binnen gekregen van de 2020 collecties. De duikerslijn van Tissot is uitgebreid, Certina komt met nieuwe modellen in de DS PH collectie(s) en Seiko introduceerde enkele Limited Editions, maar die zijn alleen nog als Pre-Order te koop, (ook) omdat er wat leveringsproblemen zijn vanaf het Aziatische continent.

Tissot Seastar 1000 collectie-update van Tissot.

De geheel vernieuwde collectie Tissot Seastar krijgt steeds meer gestalte met enkele opvallende kleuren in de Quartz chronograaf-collectie. Ook zijn sommige horloges nu uitgevoerd met een Milanese band. Een hoogtepunt van de nieuwe modellen met automatisch mechanisch uurwerk, zijn de horloges die uitgevoerd zijn met het nieuwste Powermatic-kaliber van ETA. Hierbij is gebruik gemaakt van een silicium balansveer die antimagnetische eigenschappen heeft. Dat zorgt voor verbeterde nauwkeurigheid en langere levensduur van het uurwerk.

Longines Conquest

Onze absolute nieuwe favoriete damesmodellen. Stoer, maar toch elegant. Kwalitatief hoogwaardig, maar toch betaalbaar. In staal, maar ook met goudkleur. Deze bi-color Longines Conquest collectie laat ons juweliershart sneller kloppen. De afgelopen jaren hadden wij het meer dan eens lastig bij de keuze voor een luxe bi-color horloge, met name in staal met geelgoud. Met trots presenteren wij u dan ook ons nieuwe lievelingshorloge voor dames. De Longines Conquest Two-Tone.

De nieuwe Certina DS SUPER PH 500

Het Zwitserse Certina staat al vele jaren bekend als kwaliteitsmerk pur sang. De hoogwaardige sportieve collecties van Certina zijn geliefd bij jong en oud. De Certina DS Action Diver Automatic is al enkele jaren een regelrechte hit. En de DS PH 200 modellen zijn echte liefhebbershorloges. Sinds deze zomer heeft Certina ook de DS SUPER PH 500 in de collectie. Een robuuste en explosieve verschijning met zijn knaloranje wijzerplaat.

Wist u dat oranje de best zichtbare kleur is onder water? Deze oranje plaat ziet er niet alleen waanzinnig goed uit, maar hij is dus bovenal functioneel. Wist u dat oranje de best zichtbare kleur is onder water? Deze oranje plaat ziet er niet alleen waanzinnig goed uit, maar hij is dus bovenal functioneel.

Limited Edition (pre-orders)

Bij Bouman vindt u altijd een breed aanbod limited edition horloges van de fabrikanten waar wij mee samenwerken. Op het gebied van duikershorloges staat ons deze zomer veel bijzonders te wachten.

SALE

De Tissot Seastar modellen die al bestonden, zijn recent geüpdated met nieuwe wijzerplaten. Er is “300m” toegevoegd op de wijzerplaat. Echter worden door Tissot in Zwitserland eerst de “oude” platen opgemaakt. Identieke horloges, maar dan zonder “300m” op de wijzerplaat. Maar wel een stuk goedkoper bij Bouman!

SALE_625 Sale