Binnen: The Longines Spirit collectie

De eerste horloges uit de Longines Spirit collectie zijn zojuist gearriveerd. Komt dat zien, komt dat zien...
Horlogenieuws
Algemeen

De eerste horloges uit de Longines Spirit collectie zijn zojuist gearriveerd. Komt dat zien, komt dat zien...



Longines introduceert dit najaar haar volledig nieuwe Spirit-collectie. Een knap staaltje authentiek vakmanschap, voor het Zwitserse bedrijf onder de Swatch Group-paraplu. De eerste modellen zijn inmiddels binnen bij Bouman en we zijn supertrots om al direct een mooie collectie te kunnen tonen.


Longines Spirit L3.810.4.93.9


Longines Spirit Prestige Edition


De Longines Spirit collectie eert iconen uit de luchtvaart met deze unieke collectie horloges. Het volledig vernieuwde L888-kaliber heeft anti-magnetische eigenschappen, een 64 uur gangreserve en volledige COSC-certificering. Het is ook niet voor niets dat er onder de 5 sterren, "Chronometer" op de wijzerplaat prijkt. Longines Spirit Prestige Edition


Longines Spirit Prestige Edition


De Longines Spirit Prestige boxen bieden u de mogelijkheid om zelf te wisselen tussen drie luxe Longines horlogebanden. Zo heeft u de stalen en ook lederen band, maar daarnaast krijgt u ook een originele Longines Nato-band. De banden zijn zelf eenvoudig te wisselen, zodat uw horloge perfect aansluit bij uw stijl, bij het weer, of bij uw (gelegenheids)kleding. Kortom. De Longines Spirit is één van de meest complete horloges die er momenteel te koop zijn.