Bouman Juwelen - BoumanOnline

Bouman Juwelen Culemborg is nu al ruim vijfendertig jaar gevestigd aan de Markt in het centrum van de stad. Het pand, dat in januari 2008 een gemeentelijk monument is geworden, heeft een huiselijke en warme sfeer.

Meer over Bouman

Openingstijden

 • Maandag Gesloten (BoumanOnline bereikbaar)
 • Dinsdag 09:30 - 17:30
 • Woensdag 09:30 - 17:30
 • Donderdag 09:30 - 17:30
 • Vrijdag 09:30 - 20:00
 • Zaterdag 09:00 - 17:00
 • Zondag Gesloten

Speciale openingstijden

We ontmoeten u graag in onze winkel! Als u een specifiek horloge of sieraad wilt bekijken, neem dan vooraf even contact op. We kunnen altijd een reservering voor u maken!

 • Maandag 10:00 - 17:30
 • Dinsdag 09:30 - 17:30
 • Woensdag 09:30 - 17:30
 • Donderdag 09:30 - 17:30
 • Vrijdag 09:30 - 17:00
 • Zaterdag Gesloten (Winkel wel bereikbaar)
 • Zondag Gesloten

Over BoumanOnline

Bouman Juwelen werd in 1974 opgericht in Beesd door Jan Bouman. De juwelierszaak aan de Voorstraat was met name gespecialiseerd in gouden juwelen, polshorloges en klokken. Hanny, de oudste dochter van de juwelier startte in november 1979 samen met haar man Herman de winkel in Culemborg. Sinds 2005 is hun zoon Robbert ook actief binnen het bedrijf. In 2008 startte Robbert de internetwinkel van Bouman Juwelen Culemborg onder de naam BoumanOnline.nl. In 2012 volgde ook de internationale website onder de naam BoumanOnline.com. De webwinkel van Bouman Juwelen is in 2012, 2013 en 2014 uitgeroepen tot beste webwinkel van het jaar in de categorie Sieraden & Accessoires.

Over Bouman

 

Bouman Juwelen Culemborg is nu al ruim vijfendertig jaar gevestigd aan de Markt in het centrum van de stad. Het pand, dat in januari 2008 een gemeentelijk monument is geworden, heeft een huiselijke en warme sfeer. Het niveauverschil, dat van oudsher in de winkel aanwezig is, zorgt voor een scheiding van de ruimte waardoor er altijd de rust kan worden gevonden voor een persoonlijk gesprek.

Bij Bouman stellen we u als klant te allen tijde centraal. We willen u de service bieden die u mag verwachten van een traditionele juwelier. Daarnaast geven we u een eerlijk en persoonlijk advies om uw perfecte sieraad of horloge te vinden en staan altijd voor u klaar bij vragen. We bezoeken nationale en internationale beurzen om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen, zodat we u het meest actuele assortiment te kunnen bieden. Ten slotte streven we ernaar onze bedrijfsprocessen continu te optimaliseren om u als klant van alle gemakken te voorzien.

Contactformulier

 • Gaat uw vraag over een bestelling? Gebruik dan het e-mailadres van uw account. Gaat uw vraag over een artikel op de website? Vermeld dan een artikelnummer of plaats een link naar de pagina op BoumanOnline.

Captcha

Onze locatie

Bezoek onze winkel in Culemborg!

Bouman Juwelen is gevestigd in het historische centrum van Culemborg. Eenvoudig bereikbaar vanaf de A2, tussen Utrecht en 's Hertogenbosch. We vertellen graag over onze producten en beantwoorden al uw vragen. De koffie staat niet klaar maar wordt vers voor u gezet. Tot ziens!

Komt u van buiten Culemborg?

Wilt u onze winkel bezoeken en heeft u specifieke sieraden, horloges of accessoires op het oog? Wij kunnen altijd een sieraad of horloge voor u reserveren. Neem voor het maken van een reservering contact op met BoumanOnline. Op vrijdagavond en zaterdag kunt u contact opnemen met de winkel.

In de buurt parkeren?

De Markt in Culemborg behoort tot het autovrije deel van de stad, u kunt daarom niet voor onze deur parkeren. Wel zijn er verschillende parkeergelegenheden rondom de binnenstad.

Dichtst bij Bouman (betaald):> Het Hof – Langs de molen, over de brug, direct linksaf, circa 1 minuut lopen richting de spitse kerktoren. (Routeplanner: Hof, Het)

Dichtst bij Bouman (gratis): Palumbusplaats – Langs de dijk, circa 5 minuten lopen richting de spitse kerktoren.

Lees meer
One More - 046576A-58 -
€ 1.725,-
Tirisi Moda - TM1089KR-2P-S -
€ 699,-
9.2
734 Thuiswinkel reviews
Keurig verpakt en ontvangen als verwacht
Paul, 15-01-2020
Mooie website en uitstekende service. snelle levering en goed verpakt. Winkel is ook van grote klasse! Kan deze webwinkel aan iedereen aanbevelen.
M.K. van Buuren, 11-01-2020