Terug

Uitvoering van uw bestelling

Bestellingen die u plaatst via onze webwinkel komen tijdens de kantooruren van BoumanOnline binnen vijf tot tien minuten bij ons binnen. Wanneer u 's avonds of in het weekend besteld, wordt uw bestelling op de eerstvolgende werkdag in behandeling genomen. De gemiddelde levertijd die in uw bestelling staat, gaat in op het moment dat wij uw bestelling in behandeling nemen.*

Na ontvangst van uw bestelling gaat BoumanOnline direct voor u werken aan een snelle en correcte afhandeling. Eerst zal worden gekeken of wij alle artikelen uit uw bestelling uit onze eigen voorraad kunnen leveren. Wanneer dit niet het geval is, dan doen wij een bestelling bij de leverancier of fabrikant. Bouman Juwelen onderhoud goede relaties met een groot aantal leveranciers. In de meeste gevallen zijn speciale afspraken gemaakt op het gebied van levertijden om ervoor te zorgen dat u, als klant van BoumanOnline, niet lang op uw bestelling hoeft te wachten.

Uw bestelling wordt normaal gezien pas verzonden op het moment dat deze helemaal compleet is. U kunt wel een deellevering aanvragen, neem hiervoor contact met ons op. Als alle deelleveringen een waarde hebben van tenminste € 50,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Voorafgaand aan de verzending wordt de pakbon door twee BoumanOnline-medewerkers gecontroleerd. Als de levering overeenkomt met de pakbon wordt de bestelling gereed gemaakt voor verzending. Indien u dit heeft aangegeven, wordt de bestelling verpakt in een luxe cadeauverpakking. De uiteindelijke verzendverpakking van uw bestelling is zo neutraal mogelijk, we vermelden "Bouman" als afzender en zorgen ervoor dat niemand kan zien dat het pakket van een juwelier afkomstig is. De kleine artikelen worden verzonden in luchtkussen-enveloppen of brievenbusdoosjes, grotere artikelen worden verzonden in stevige kartonnen dozen met speciaal veiligheidstape.

Voor verzending werkt BoumanOnline samen met PostNL. Iedere bestelling wordt door BoumanOnline voorzien van een unieke barcode waarmee u de zending kunt volgen via het Track&Trace-systeem van de vervoerder. Deze manier van verzenden is betrouwbaar en veilig, u zal in de meeste gevallen worden gevraagd om te tekenen voor ontvangst. Als u niet thuis bent op het moment van bezorgen krijgt u een "Niet-Thuis"-briefje in de bus (95% dekking in Nederland). U kunt dan via het internet een alternatief bezorgmoment aangeven (datum+tijdsvak) of u kunt aangeven het pakket zelf af te halen op één van de beschikbare afhaallocaties. Dit kan tot 2 weken na de eerste bezorgpoging, op vertoon van legitimatie.

* Dit geldt voor alle bestellingen waarbij een directe betaling wordt verricht of waarvoor de betaling via de accept giro-dienst van AfterPay loopt. Indien u een handmatige overboeking doet, wordt de bestelling in behandeling genomen zodra uw betaling is verwerkt door onze bank.

Heeft u nog vragen?

U kunt altijd contact met ons opnemen via dit formulier!

Contactformulier

  • Gaat uw vraag over een bestelling? Gebruik dan het e-mailadres van uw account. Gaat uw vraag over een artikel op de website? Vermeld dan een artikelnummer of plaats een link naar de pagina op BoumanOnline.