Terug

Ruilservice

BoumanOnline maakt het aankopen van sieraden en horloges makkelijk. U bestelt eenvoudig online en krijgt uw bestelling snel thuis geleverd. Toch blijven sieraden en horloges bijzondere producten. Ringmaten of de lengte van armbanden en colliers, de grootte en ook het gewicht van horloges. Dat zijn zaken die u niet altijd van te voren goed kunt inschatten. Het kan voorkomen dat u uw ontvangen bestelling wilt ruilen.

U kunt uw bestelling bij Bouman gewoon omruilen. Dit kan gratis in de winkel van Bouman Juwelen maar het kan ook via de Post. U kunt dan in veel gevallen gebruik maken van ons antwoordnummer om uw bestelling kosteloos terug te sturen. De BoumanOnline Ruilservice is beschikbaar voor alle klanten met een Nederlands afleveradres. Iedere aankoop met een totale waarde vanaf € 50,00 komt automatisch in aanmerking.*

Als uw bestelling binnen de voorwaarden van de BoumanOnline Ruilservice valt. Dan kunt u een ruilformulier voor gratis verzending aanvragen via uw account. U stuurt uw bestelling dan op onze kosten terug en wij verzenden kosteloos de nieuwe bestelling weer naar u.

Een eventuele meerprijs voor uw nieuwe bestelling dient uiteraard wel betaald te worden. :) Een gedeeltelijke restitutie bij een lager eindbedrag maken wij uiteraard direct in orde.

*Lees de volledige uitleg en alle voorwaarden in de Klantenservice -> BoumanOnline Ruilservice 

Tip:


Soms is het gewoon leuker als een sieraad of horloge in één keer goed is. Om u te helpen een keuze te maken voor de goede maat bij uw eerste aankoop, kunt u altijd eens kijken op de BoumanOnline Kennisbank-pagina. Hier vindt u meer informatie over Lengtes en Maten, inclusief een handige omrekentabel voor internationale ringmaten en een printbare ringmaat-meter. 


Heeft u nog vragen?

U kunt altijd contact met ons opnemen via dit formulier!

Contactformulier

  • Gaat uw vraag over een bestelling? Gebruik dan het e-mailadres van uw account. Gaat uw vraag over een artikel op de website? Vermeld dan een artikelnummer of plaats een link naar de pagina op BoumanOnline.

Captcha