Terug

Cadeauservice

Wat is er leuker? Een cadeautje geven, of een cadeautje krijgen? De BoumanOnline Cadeauservice maakt uw persoonlijke aangelegenheid compleet. Wij begrijpen dat een mooi verpakt cadeau zoveel meer emotie met zich meebrengt, het is leuker om te geven en ook zeker leuker om te krijgen! Al onze verpakkingen worden zorgvuldig en met veel liefde voor u gemaakt. Vanaf “de grond” opgebouwd met luxe papier, linten en seizoens- of themagebonden ornamenten is een cadeau van Bouman altijd van veraf al herkenbaar.  

U kunt uw keuze voor de cadeauverpakking aangeven in uw shopping bag, check op uw orderbevestiging of uw cadeaukeuze goed is doorgekomen. Wilt u na het plaatsen van uw bestelling een wijziging aanbrengen in uw cadeaupapier-keuze? Dat kan natuurlijk altijd! Het snelste kunt u ons bereiken via +31 (0) 345 518 938 we kunnen uw bestelling dan direct aanpassen.


Cadeauverpakking   Cadeauverpakking 2   Cadeauverpakking 3 

Heeft u nog vragen?

U kunt altijd contact met ons opnemen via dit formulier!

Contactformulier

  • Gaat uw vraag over een bestelling? Gebruik dan het e-mailadres van uw account. Gaat uw vraag over een artikel op de website? Vermeld dan een artikelnummer of plaats een link naar de pagina op BoumanOnline.

Captcha