Terug

BTW-vrij winkelen

Bij BoumanOnline kunt u belastingvrij winkelen. In sommige gevallen betaalt u geen BTW, in andere gevallen kunt u de BTW terugvragen aan de Nederlandse Belastingdienst, of juist rechtstreeks bij BoumanOnline.

0% BTW voor particulieren en bedrijven.

BoumanOnline kan de aankopen die u doet via onze website, BTW-vrij opsturen naar adressen buiten de Europese Unie. De voorwaarde is dat wij uw bestelling rechtstreeks opsturen naar het land van bestemming en dat dit land geen deel uit maakt van de EU. Op uw factuur staat de vermelding 0% BTW.

21% BTW terugvragen voor particulieren

Als particulier kunt u de BTW terugvragen wanneer u zelf uw bestelling exporteert naar een land buiten de Europese Unie. U ontvangt bij uw aankoop een factuur, als u deze factuur laat afstempelen door de douane als u de EU verlaat, dan kunt u de BTW terugvragen aan BoumanOnline. Wij hebben de origineel afgestempelde factuur van u nodig, deze kunt u per post toesturen. Zodra wij de afgestempelde factuur hebben ontvangen, storten wij de BTW terug op uw rekening. Op uw factuur staat de vermelding 21% BTW.

 

21% BTW terugvragen voor bedrijven

Als u in het bezit bent van een Nederlands BTW-nummer, dan kunt u BTW terugvragen op alle zakelijke aankopen die u doet bij BoumanOnline. Wanneer u een bestelling op uw zakelijke adres gefactureerd wilt hebben, stuurt u dan alstublieft uw volledige bedrijfsgegevens incl. BTW-nummer naar info@boumanonline.nl. Op uw factuur staat de vermelding 21% BTW.


0% BTW voor bedrijven binnen de EU.

Als u in het bezit bent van een Europees BTW-nummer, dan kunt u bij BoumanOnline aankopen tegen het 0%-tarief. U betaalt in feite dus geen BTW.

Heeft u nog vragen?

U kunt altijd contact met ons opnemen via dit formulier!

Contactformulier

  • Gaat uw vraag over een bestelling? Gebruik dan het e-mailadres van uw account. Gaat uw vraag over een artikel op de website? Vermeld dan een artikelnummer of plaats een link naar de pagina op BoumanOnline.

Captcha