Mi Moneda najaarscollectie 2014

Sieradennieuws
Algemeen
Door het hele land beginnen de bladeren weer van de bomen te vallen en dat kan maar een ding betekenen: De herfst is nu echt begonnen. Gelukkig voor ons als sieradenliefhebbers houdt dat in dat het immens populaire Mi Moneda haar nieuwe najaarscollectie presenteert.

Met de najaarscollectie van 2014 gaat Mi Moneda terug naar de basis van het vooruitstrevende merk; de munten. Mi Moneda is Spaans voor “Mijn Muntje” en daar draait deze collectie dan ook om. Verfrissende nieuwe munt-ontwerpen met opvallende kleuren wisselen stoere vormen en strakke designs af. Mi Moneda laat zien bijzonder veelzijdig te zijn door delicaat opengewerkte munten en solide munten met goudschilfers moeiteloos naast elkaar te laten schitteren.

Uiteraard is er naast de nadruk op de munten ook nog ruimschoots aandacht besteed aan de andere sieraden. Zo zijn er nieuwe versies beschikbaar van onder andere de markante Verano armband; een vernuftige combinatie van elastisch materiaal en edelstaal met een XS-munthouder.

Het aanbod van de colliers is uitgebreid met buitengewoon mooie sieraden. Het Delicia collier heeft alles wat een mooi en uniek sieraad moet hebben en doet daar met schitterende Swarovski details nog eens een schepje bovenop.

Mi Moneda bewijst met haar najaarscollectie van 2014 dat het nog steeds hét toonaangevende merk is als het om sieraden met munthouders gaat. Het trendsettende merk bewijst keer op keer dat het onovertroffen schoonheid als geen ander weet te combineren met vernieuwende ontwerpen.

Nieuwsgierig geworden naar wat Mi Moneda dit najaar te bieden heeft? Klik dan hier om direct naar de Mi Moneda najaarscollectie 2014 te gaan!