Seiko Prospex 2021

De nieuwste Prospex modellen van Seiko zijn gepresenteerd. Bij Bouman vindt u ze als eerste.
Horlogenieuws
Algemeen
Het laatste nieuws

De nieuwste Prospex modellen van Seiko zijn gepresenteerd. Bij Bouman vindt u ze als eerste.


De jaarlijkse presentatie van Seiko was dit jaar online. Door het wegvallen van beurzen en de mogelijkheid om evenementen te organiseren, was de Seiko Summit 2021 een tweedaags evenement waarbij een select aantal Nederlandse retailers aanwezig waren. Op 1 januari 2021 is Bouman Juwelen Culemborg officieel benoemd tot Seiko Salon. Als toegewijd dealer van Seiko van modellen uit de Prospex en Presage lijnen, heeft Bouman hiermee in unieke positie om altijd de meest bijzondere Seiko horloge te kunnen leveren. Via BoumanOnline.nl vindt u dan ook altijd de nieuwste modellen in de Global Brands van Seiko, plus de allernieuwste Seiko Astron horloges.


Seiko Prospex Limited Editions voor 2021


Liefhebbers kunnen dit jaar hun verzameling een flinke boost geven met exclusieve Limited Edition modellen van Seiko. De spectaculaire hoogtepunten van 2021 vindt u nu al bij BoumanOnline. Bestel uw pre-order nu en u bent gegarandeerd van levering van uw horloge, later dit jaar.


"Faithful re-creation" Alpinist Limited Edition


Eén van de absolute eye-catchers en echt een model voor Seiko-enthousiastelingen is de nieuwe Seiko Prospex "Faithful re-creation" Alpinist. Een horloge met een diameter van slechts 36.6 mm, een nauwgezette kopie van het eerste buitensporthorloge dat door Seiko werd vervaardigd.


Seiko Prospex


Seiko Prospex "Faithful re-creation" Alpinist


The 1970’s Diver’s Modern Re-interpretations


Zelf zijn wij bijzonder gecharmeerd van deze bijzondere nieuwe Seiko Turtle modellen. Voorzien van het 8L35 (Marinemaster) uurwerk, staan deze garant voor supernauwkeurige tijdswaarneming. De blauwe SLA049 wordt gemaakt in een gelimiteerde oplage van 1200 exemplaren en eert de prestaties van de Japanse avonturier Naomi Uemura. Deze durfal bereikte onder andere als eerste solo-reiziger de Noordpool en was de eerste die in zijn ééntje Mount McKinley (tegenwoordig Denali Mountain) in Alaska beklom. Dit deed hij in de zomer, maar ook in de winter onder de meest barre omstandigheden. De bewerking op de wijzerplaat van deze horloges doet denken aan het bergachtige terrein waarop Uemura zijn grootse avonturen beleefde.




Prospex "Iriomote" Limited Edition modellen


De reeks Prospex duikershorloges met groene wijzerplaat werd al eerder uitgebracht, maar gelukkig komen er net iets meer binnen bij Bouman dan eerder verwacht. De laatste pre-orders zijn nu nog beschikbaar.