Trollbeads introduceert een uniek concept: de compleet nieuwe collectie X by Trollbeads. Deze prachtige verzameling schakels maakt het zelf samenstellen van uw persoonlijke sieraden makkelijker dan ooit. Meerdere ontwerpers hebben hun persoonlijke visie los mogen laten op dit concept hetgeen resulteert in een zeer gevarieerd en uitgebreid assortiment met ongekende mogelijkheden.

De inspiratie voor X by Trollbeads komt van de klassieke 'anchor chain' armband. De zilveren schakels van deze armband liggen aan de basis van de prachtige reeks rubberen, zilveren, bronzen en gouden schakels waarmee u nu uw eigen pronkstuk kunt samenstellen. Door de 'x' opening in iedere schakel kunt u uw sieraad keer op keer aanpassen aan uw persoonlijke smaak, zo heeft u voor elke gelegenheid een passend ontwerp.

Of u nu kiest voor een elegant of juist een speels en veelkleurig design, alles is mogelijk. Bij BoumanOnline vind u de complete collectie X by Trollbeads zodat u naar hartelust kunt combineren.