Tissot T-Complication Squelette

Horlogenieuws
Algemeen
Een kleine rekensom leert ons dat Tissot, opgericht in 1853, alweer 160 jaar bestaat. Om dit te vieren presenteerde Tissot onder andere de Heritage Navigator maar daar blijft het niet bij! Om te bewijzen dat Tissot nog steeds aan de top staat als het om expertise en vakmanschap gaat is er nu de Tissot T-Complication Squelette.

De prachtig vormgegeven T-Complication Squelette geeft u een schitterend zicht op het speciaal voor Tissot ontwikkelde handwinder mechanisch uurwerk, de 6497-1. Met een transparante wijzerplaat en achterdeksel kunt u genieten van ieder detail in de sublieme visualisatie van de tijd. Ook op het gebied van de vormgeving mag dit horloge er absoluut zijn. Subtiele marineblauwe details sieren dit ultieme voorbeeld van vakmanschap. Een klassiek lederen band met krokodillenpatroon maakt de Tissot T-Complication Squelette compleet.

Tissot bewijst dat ze de slogan 'In touch with your time' zeer serieus nemen, de T-Complication Squelette is met zijn perfecte harmonie tussen techniek en design hier een subliem voorbeeld van. Oordeel zelf; u kunt dit prachtige horloge bewonderen op BoumanOnline.