Betaalbare Luxe van Jewellery by LouLou

Sieradennieuws
Algemeen
Een tomeloze passie voor mooie accesoires en het Parijs uit de jaren '50 vormt de solide basis van Jewellery by LouLou. Een jong merk dat klaar is om de wereld te gaan veroveren met schitterende bronzen sieraden, speciaal voor de modebewuste vrouw die weet te genieten van al het moois dat het leven te bieden heeft.

Doordat de gehele collectie vervaardigd is uit geel- of rosé verguld brons kan men hier met recht spreken van zeer betaalbare luxe. Grote glimmende schakels en een tijdloze, elegante uitstraling voor een zeer schappelijke prijs, dat is precies wat Jewellery by LouLou te bieden heeft. Alle sieraden zijn met de hand gemaakt en de colliers en armbanden zijn voorzien van een zogenaamde Love Lock, een mooie verwijzing naar de sloten aan de Pont des Arts te Parijs.

Naast de standaard collectie is er ook nog een sieraad dat wat extra aandacht verdient. Een armband ontworpen door Jewellery by LouLou in samenwerking met Anouk Smulders, speciaal voor Stichting Hulphond, de Sumo. De complete winstopbrengst van deze armband zal aan deze stichting geschonken worden. U kunt dus een goed doel steunen en tegelijkertijd een prachtig sieraad in uw bezit krijgen.

Uiteraard hebben wij de gehele collectie al op onze website staan zodat u deze elegante collectie niet hoeft te missen. Benieuwd geworden naar Jewellery by LouLou? Neem dan snel een kijkje in onze webshop!

Klik hier om naar de Jewellery by LouLou collectie te gaan.