Fromanteel Tulip 62 Chrono Limited Edition

Horlogenieuws
Algemeen
De Tulpenrallye is een traditie die terugvoert tot 1949 en is daarmee het oudste terugkerende evenement voor klassieke auto's in Nederland. De 62e editie voerde eerder dit jaar van het Grand Hotel 'Billia' in Saint Vincent, Italië, naar Grand Hotel ‘Huis ter Duin’ in Noordwijk, Nederland.

Als 'Official Time Partner' van de International Historical TulpenRallye heeft Fromanteel speciaal voor de 62e editie van dit schitterende evenement een prachtige limited edition uitgebracht. De Fromanteel Tulip 62 Chrono is een schitterend eerbetoon aan deze klassieke rallye, de bijbehorende auto's en hun coureurs.

Met zijn klassiek vormgegeven wijzerplaat in British Racing Green, gebaseerd op de rallye-auto's, neemt de Fromanteel Tulip 62 Chrono u mee in het rijke verleden van de TulpenRallye. De oranje details en het logo, in combinatie met het welbekende Britse groen en een vormgeving die doet denken aan dashboards uit het verleden, geven het horloge een dynamisch en stijlvol uiterlijk.

De t-vormige pushers op de twee- en vier-uurspositie doen denken aan de knoppen van ouderwetse chronometers en zorgen voor een optimaal gevoel een echt uniek horloge in handen te hebben. Ook het achterdeksel is een lust voor het oog. Zo zijn onder andere de coördinaten van het startpunt van de 62e editie zichtbaar onder het logo van de Tulpenrallye en staat de welbekende geblokte vlag aan de onderzijde van het deksel.

Het Ronda Z60 Swiss kaliber chronografisch uurwerk zorgt voor een sublieme tijdweergave. De elegante lijnen van de edelstalen kast maken het horloge compleet. Met een gelimiteerde oplage van slechts 500 stuks is de Fromanteel Tulip 62 Chrono meer dan alleen een collectors item, het is een stukje geschiedenis.

Klik hier om direct naar de Fromanteel Tulip 62 Chrono Limited Edition te gaan!