Oorsieraden van Buddha to Buddha

Sieradennieuws
Algemeen

Met grote voorsprong dé trend van het voorjaar van 2016: de oorsieraden van Buddha to Buddha. Met de nieuwe, subtiel ontworpen sieraden laat Buddha to Buddha zien helemaal klaar te zijn voor 2016. Het beste voorbeeld van deze nieuwe hype zijn de prachtige Ellen Oorstekers. Deze kleine, ingetogen vormgegeven oorsieraden zijn een mooi boegbeeld van de nieuwe collectie oorsieraden van Buddha to Buddha.


Naast de nieuwe Ellen oorsieraden omvat de Buddha to Buddha oorsieraden collectie uiteraard nog veel meer oorstekers, wat te denken van bijvoorbeeld de oorstekers uit de altijd populaire Chain serie. Ook de Nathalie oorsieraden mogen zeker gezien worden, deze oorknopjes zijn opgebouwd uit de typische Buddha to Buddha Nathalie vormen.


Ook de creolen van Buddha to Buddha mogen niet ontbreken in dit overzicht. De stoere Ellen Hoop Oorsieraden zijn op dit gebied de nieuwe ster aan het firmament. Maar laten we vooral ook de sieraden uit de minder recente collecties niet vergeten, hier is ook nog genoeg moois te vinden! Wat te denken van de schitterende Esther oorsieraden, of de Chain Texture oorsieraden? Stuk voor stuk prachtige stukjes vakmanschap van Buddha to Buddha.


Klik hier om alle Buddha to Buddha oorsieraden te bekijken!