Het sieradenmerk Fope bestaat al sinds 1929 en is gevestigd in het Noord-Italiaanse stadje Vicenza. Al sinds de oprichting van het merk worden alle sieraden in eigen huis vervaardigd om zo de hoogstaande kwaliteit te kunnen waarborgen. Fope doet er alles aan om de authenticiteit van het Italiaanse goudsmeden te behouden en te delen met de rest van de wereld.

De “Eka Tiny” collectie valt direct op door de kenmerkende, 18 karaats gouden schakels, die de sieraden een bijzonder elegante en zeer karakteristieke vorm geven. Deze schakels zijn terug te vinden in de ringen, armbanden en colliers en geven deze collectie een schitterend, uniform uiterlijk. De schitterende natuurlijke edelstenen die op een groot deel van de collectie prijken geven de toch al prachtige juwelen nog meer glans en flair. De Eka Tiny sieraden lenen zich er uitermate goed voor om gestapeld gedragen te worden, zo kunt u bijvoorbeeld meerdere armbanden combineren.

Klik hier om direct de schitterende juwelen van Fope te bekijken.