Het Zweedse horlogemerk Daniel Wellington, bekend om zijn strakke en minimalistische ontwerpen, presenteert een zeer sterke aanvulling op de bestaande Classic collectie. Waar tot voor kort enkel een lichte wijzerplaat gekozen kon worden bestaat nu ook de mogelijkheid om van uw Daniel Wellington Classic te genieten in het zwart, met de Daniel Wellington Classic Black.

De Flagship Classic collectie werd in 2011 geïntroduceerd en was direct een succes. Danzkij het zeer simplistische ontwerp van de wijzerplaat zijn deze horloges een echte must-have voor zowel dames als heren. Het tijdloze ontwerp maakt, net als de modellen met de witte wijzerplaat, de Classic Black een horloge dat bij iedere outfit en op ieder moment gedragen kan worden.

Classic Black benadrukt de tijdloze en elegante kenmerken die van ons worden verwacht. We zijn verheugd om een direct herkenbare en opvallende uitbreiding van onze Classic Collectie te introduceren”, aldus Olof Nordström, Head of Design bij Daniel Wellington.

Zoals we van Daniel Wellington gewend zijn is er ook bij de Daniel Wellington Classic Black collectie een zeer ruime keus in bandmaterialen en kleuren. Hierdoor is er voor iedere individuele smaak wel een Daniel Wellington horloge te vinden!

Klik hier om direct naar de Daniel Wellington Classic Black collectie te gaan!