Bij Bouman vindt u sinds kort de originele Roségoud-vergulde sieraden van Pandora. De exclusieve collectie sieraden wordt via een geselecteerd aantal dealers verkocht.

Al sinds het begin van de 19e eeuw is het gebruik van rosétinten steeds populairder aan het worden, hetgeen niet vreemd is gezien het feit dat roze al sinds de Victoriaanse tijd staat voor vrouwelijkheid, liefde en romantiek. De nieuwe collectie Pandora Rosé sieraden heeft een lichte, elegante kleur die een klassieke schoonheid uitstraalt.

De Rosé collectie is een mooi, zachter alternatief voor de sterling zilver en geelgouden sieraden maar is ook prachtig te combineren met deze collecties. Ook kan het net even dat vrouwelijke tintje geven aan sportieve en stoere modeklassiekers.

Klik hier om de Pandora Rosé collectie te bekijken!