Vanaf de jaren '60 van de vorige eeuw was Seiko 5 meer dan 50 jaar het boegbeeld voor mechanische horloges met een fantastische betrouwbaarheid, duurzaamheid en een prijs die liefhebbers over de hele wereld aansprak. Met de introductie van een volledig vernieuwde collectie is de Seiko 5 Sports in 2019 nieuw leven ingeblazen.

In 1968, vijf jaar na het allereerste Seiko 5 horloge, werd de Seiko 5 Sports geboren. Gericht op de steeds verder groeiende groep mensen die op zoek was naar een sportief horloge met de betrouwbaarheid van een mechanisch uurwerk. Decennialang was Seiko 5 Sports hét horloge dat je werkelijk overal mee naartoe kon nemen. Met name de jongere horlogeliefhebbers vielen graag voor de bijzondere uitstraling en de diverse modellen met levendig gekleurde wijzerplaten.

Show your Style - Seiko 5 Sports Show your Style - Seiko 5 Sports

De vernieuwde modellen van de Seiko 5 Sports collectie bouwen verder op meer dan vijf decennia van succes en innovatie maar herbergen ook mooie verwijzingen naar het verleden. Ieder model in de nieuwe collectie is voorzien van een gemoderniseerde versie van de befaamde kast en alle modellen hebben de legendarische pijlvormige wijzers, de kenmerkende urenmarkeringen en de eenzijdig roterende lunette. Seiko’s 4R36 automaat kaliber - met 24 jewels en optionele handopwinding - biedt een gangreserve van 41 uur en een krachtig tikkende secondewijzer.

Seiko 5 Sports Seiko 5 Sports

Klik hier voor de complete Seiko 5 Sports collectie!