Na de lockdown in Italië, kunnen ook de goudsmeden uit Vicenza weer aan het werk. De nieuwste modellen van Fope zijn onderweg naar Nederland.

De luxe juwelen van het Italiaanse sieradenhuis Fope, zijn al vele jaren vertegenwoordigd in de collectie van Bouman Juwelen Culemborg. Al sinds het begin van de jaren '90 is Bouman het vertrouwde adres voor deze bijzonder stijlvolle sieraden. De nieuwste collecties zijn een lust voor het oog en staan inmiddels in bestelling voor levering in de zomer van 2020. Wij nemen u mee langs de meest aansprekende noviteiten.

Fope Flex'it Concept

Met een gepatenteerde legering van 18 karaats goud (75% goud), is een elastische variant van goud gemaakt die als basis dient voor de vering binnenin Flex'it armbanden of Flex'it ringen. Geen RVS-springveer, geen nylon koord, maar gewoon in zijn geheel gemaakt van 18 karaats goud. Dat is de basis van ieder Fope-juweel, zo ook de Flex'it juwelen met elastisch goud. Mogelijk het meest comfortabele sieraad dat er bestaat. Een Fope Flex'it armband die u gewoon over uw hand schuift als een elastiek. Maar dat dan natuurlijk wel op de Fope-manier.

Fope Flex'it Prima

De Prima collectie bleek bij de lancering enkele jaren geleden een schot in de roos te zijn. De wat fijnere variant op de traditionele Fope-schakels is inmiddels te krijgen in diverse uitvoeringen. De meest recente toevoeging op de collectie, is misschien wel de meest eenvoudige om te bedenken. Maar schoonheid zit soms gewoon in de eenvoud.

Fope Flex'it Solo

De bestverkochte Flex'it lijn van Fope is de Solo. Een ware klassieker die wereldwijd gedragen wordt door dames (en ook heren) met een gevoel voor luxe en stijl. Mensen met liefde voor juwelen en tevens het vakmanschap van Fope weten te waarderen. Flexibel en elastisch door de Flex'it-legering en goed te combineren met andere juwelen. Dat is waar Solo voor staat. En nu is daar dan de Solo met diamant. Een volledige bol diamant die ronddraait op de armband. Hij kan los gedragen worden, of simpelweg naast één of enkele andere Solo-armbanden.

Fope Flex'it Panorama

Het kostte de goudsmeden en ontwerpers van Fope bijna één jaar om dit product te maken. Niet langer wordt er gebruik gemaakt van ronde 18 karaats gouden veren, maar vierkante elastische delen. Hierdoor werd het mogelijk om een plattere armband te maken dan voorheen. Een geheel eigen gezicht, maar toch heel herkenbaar Fope. Deze brede, luxe armbanden zijn uiterst comfortabel om te dragen, door de Flex'it legering en zijn uit te breiden met extra rijen diamant voor een weergaloos resultaat.

Fope Gioielli Specialist

Bouman Juwelen Culemborg behoort tot een selecte groep Europese juweliers die alle nieuwe collecties te zien krijgt voorafgaand aan de officiële introductie op internationale vakbeurzen. We kunnen u daarom nog beter adviseren op het gebied van noviteiten en vernieuwde modellen. U vindt altijd een groot aanbod juwelen, variërend van colliers en ringen tot de meest exclusieve Flex'it armbanden. We tonen u dan ook graag de collectie, u bent van harte welkom in onze winkel in Culemborg.