Het beroemde Franse modehuis Pierre Balmain maakt horloges in Zwitserland. Het beste van twee werelden vindt u in deze uitgebreide collectie nieuwe horloges.

Als modeontwerper stond Pierre Balmain te boek als één van de bekendsten van zijn tijd. De Parijse couturier kleedde koninginnen, prinsessen, filmsterren en vele andere bekende personen. Een grote diversiteit aan verschillende stijlen, maar met een altijd karakteristieke, ingetogen styling is kenmerkend voor de collecties van Balmain. De horloges onder de naam van het modehuis Balmain worden in Zwitserland gemaakt, in de fabriek van Longines, waarbij aandacht voor details en hoogwaardige kwaliteit centraal staan.

De elegante Balmain Beleganza

Na de succesvolle introductie van de Balmain Beleganza met jubilee band, heeft Balmain deze horloges nu in een maatje groter uitgebracht. De Beleganza Lady M (32 mm) voegt schoonheid en elegantie samen. Deze lijnuitbreiding van één van Balmains meest populaire collecties geeft nieuwe mogelijkheden voor de moderne vrouw die opzoek is naar een mooi kwalitatief horloge. De two-tone varianten met staal en geel- of roségoudkleurige middenschakels maken het goed mogelijk om het horloge te combineren met uw sieraden.

Meer keuze voor heren

Voor mannen met een zwak voor luxe en beroemde modehuizen heeft Balmain de Madrigal collectie flink uitgebreid. Naast de GMT is ook de Chronograaf uitgebreid met stijlvolle blauwe en groene stijlen. De two-tone varianten met staal en goudkleur geven net dat beetje extra shine aan uw pols.

High-End Fashion met edelstenen

De Balmain Flamea II visualiseert een tijdloos ontwerp waarin poëzie en precisie samensmelten. Op de wijzerplaat zijn subtiele maar ook opvallende ontwerpen teruggekomen welke linken naar de haute couture. Naast deze typische Balmain-stijlen, heeft Balmain een aantal horloges met Gemstone-wijzerplaten gemaakt, van Tiger’s Eye tot Lapis Lazuli, ieder model met zijn eigen prachtige tekening door het gebruik van natuurlijke edelstenen.

Limited Edition

Ter ere van het 75 jarig bestaan van het modehuis Balmain is dit limited edition horloge gelanceerd in april met een wereldwijde oplage van 750 stuks. De limited edition horloges zijn genummerd en op het kaartje staat welk exclusief nummer het horloge heeft.