Terug

Giftcards (FashionCheque)

U kunt uw fashioncheque eenvoudig inwisselen bij BoumanOnline.nl. De service wordt verzorgd via de beveiligde servers van MultiSafePay. Dit betekent dat u in één moeite door zowel uw FashionCheque als iDeal kunt gebruiken. Dit is handig, als uw aankoopbedrag bijvoorbeeld hoger is dan de waarde op uw cheque. Ook de combinatie FashionCheque met Creditcard is mogelijk. Het is niet mogelijk om FashionCheque te combineren met Accept Giro via AfterPay of PayPal.

Als u een "kleine" aankoop wilt doen van uw FashionCheque, dan kan dit ook gewoon bij Bouman. Het restant van uw saldo blijft gewoon op uw FashionCheque staan zodat u dit nog kunt gebruiken bij een volgende aankoop via ons (of bij andere aangesloten FashionCheque-acceptanten)

Eén ding is wel van belang. Als u de FashionCheque inlevert, dan krijgt u daar in het geval van retourneren of annuleren geen geld voor terug. Het is voor ons niet mogelijk om weer tegoed op uw FashionCheque te zetten. U ontvangt in dit geval een BoumanOnline-tegoedbon. Ook wanneer u een bestelling ruilt en uw nieuwe aankoop valt lager uit, dan krijgt u voor het verschil een BoumanOnline-tegoedbon.

Dit is enkel van toepassing op het bedrag dat u betaald heeft met de FashionCheque. Betaalt u voor uw aankoop van bijvoorbeeld 100,00 euro, het bedrag van 10,00 euro via uw FashionCheque en 90,00 via iDeal, dan krijgt u het iDeal-deel direct terug. Alleen het FashionCheque-deel van in dit geval 10,00 euro wordt dan een BoumanOnline-tegoedbon.

Het voordeel van een BoumanOnline-tegoedbon is wel dat deze geen verloopdatum heeft, een Fashioncheque wel... 

Heeft u nog vragen?

U kunt altijd contact met ons opnemen via dit formulier!

Contactformulier

  • Gaat uw vraag over een bestelling? Gebruik dan het e-mailadres van uw account. Gaat uw vraag over een artikel op de website? Vermeld dan een artikelnummer of plaats een link naar de pagina op BoumanOnline.