Terug

Bestelmethodes

U kunt bij BoumanOnline natuurlijk altijd bestellen via de website, maar ook bieden wij u bestelmogelijkheden via de telefoon, of per e-mail. Wij kunnen uw bestelling hier handmatig verwerken indien u liever niet via de website besteld.

Wanneer u via de website besteld, kunt u o.a. betalen via iDeal, Creditcard*, PayPal, AfterPay AcceptGiro, AfterPay Automatische Incasso, Capayable Gespreid Betalen  of een bankoverschrijving. U leest er meer over op de pagina over betalen.

In onze winkel kunt u betalen via PIN, Creditcars (Visa en MasterCard), VVV-bonnen, Bouman Cadeaucheques en Euro in alle coupures. 


* BoumanOnline neemt geen creditcard-gegevens aan per e-mail of telefoon. Wij sturen u een link naar een beveiligde omgeving voor het voldoen van uw creditcard-betaling. Houdt u er rekening mee, dat er wordt gevraagd om een pincode voor uw creditcard.

Heeft u nog vragen?

U kunt altijd contact met ons opnemen via dit formulier!

Contactformulier

  • Gaat uw vraag over een bestelling? Gebruik dan het e-mailadres van uw account. Gaat uw vraag over een artikel op de website? Vermeld dan een artikelnummer of plaats een link naar de pagina op BoumanOnline.

Captcha