Terug

Online bestellen

Een bestelling plaatsen via de website van BoumanOnline is eenvoudig, snel en vertrouwd. Wij doen onze uiterste best om er voor te zorgen dat onze website voor iedereen te bedienen is, mocht u toch vragen hebben over het bestelproces, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Hieronder staat in korte stappen uitgelegd hoe u kunt bestellen.

Stap 1 - U kiest een sieraad of horloge en plaatst het in uw shopping bag, het product wordt dan aan uw bestelling toegevoegd. Als u meteen door wilt gaan naar de online kassa, klikt u "Verder naar Shopping Bag"  of daarna op het tasje rechts bovenin de website. 

Stap 2 - Wanneer u heeft gekozen om uw bestelling te vervolgen komt u op pagina om uw bestelling af te ronden. Hier kunt u de gegevens invoeren die wij nodig hebben voor de afwikkeling van uw bestelling. U kunt ook inloggen op uw account. Indien u al klant bent bij onze website, dan worden uw gegevens automatisch aangevuld. Als u uw persoonsgegevens (factuuradres) heeft gecontroleerd, kunt u hier ook een alternatief verzendadres opgeven indien u de bestelling niet op het factuuradres wilt ontvangen.

Voor bestellingen met die u via AfterPay (digitale accept giro of automatische incasso) en Capayable (gespreid betalen) wilt afronden. Kan het verzendadres niet afwijken. Er vindt een speciale toetsing plaats die kijkt of wij u de bestelling zonder risico op kunnen sturen.

U kunt op deze pagina ook een keuze maken voor de gewenste transportmethode. De standaard verzending is via de koeriersdienst van PostNL, de zending is altijd met Track & Trace en u dient te tekenen voor ontvangst. De standaard verzendmethode is gratis bij bestellingen vanaf € 50,-, voor lagere aankoopbedragen is uw bijdrage € 3,95. 

U heeft de keuze uit alle beschikbare betaalmethoden die geschikt zijn voor uw land en uw orderbedrag. Indien u kiest voor een accept giro betaling, zullen direct aanvullende gegevens worden gevraagd voor de controle die door AfterPay wordt uitgevoerd. Deze worden niet door BoumanOnline opgeslagen.

Stap 3 - Het enige dat u nog hoeft te doen om de bestelling af te ronden is deze volledig controleren en verklaren dat u akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel.org.

Nu uw bestelling is geplaatst, gaan wij voor u aan de slag om deze zo correct mogelijk uit te voeren. Heeft u nog vragen over de bestelling of komt u erachter dat er een wijziging moet worden gedaan, neem dan contact met ons op.

Heeft u nog vragen?

U kunt altijd contact met ons opnemen via dit formulier!

Contactformulier

  • Gaat uw vraag over een bestelling? Gebruik dan het e-mailadres van uw account. Gaat uw vraag over een artikel op de website? Vermeld dan een artikelnummer of plaats een link naar de pagina op BoumanOnline.

Captcha